طرز تهیه ادویه مرغ

طرز تهیه ادویه مرغ, ادویه مرغ, ادویه مرغ یکی از پرکاربردترین ادویه ها

ادویه مرغ

 

طرز تهیه ادویه مرغ

گوشت مرغ یکی از انواع گوشت هایی است که زیاد استفاده می شود. مرغ را می توان در پخت غذاهای گوناگونی به کار برد. ولی چیزی که می تواند مزه بی نظیری به این غذاها بدهد، ادویه ویژه مرغ است.

مواد لازم برای ادویه مرغ

– پودر فلفل قرمز  ۱/۲ قاشق سوپخوری

– پودر فلفل سیاه  ۱/۲ قاشق سوپخوری

– تخم گشنیز  ۵ قاشق سوپخوری

– هل سبز  ۳ عدد (اگر هل درشت و دانه دار است ۲ عدد کافی است )

– زیره سبز آسیاب شده  ۲ قاشق سوپخوری

– زردچوبه   ۲٫۵ قاشق سوپخوری

 – نمک دریا  ۱/۲ قاشق چایخوری

– نمک آشپزخانه  ۱ قاشق سوپخوری

– پودر پیاز   ۱٫۵ قاشق سوپخوری

– پودر سیر ۱ قاشق سوپخوری

– دارچین  ۱٫۵ قاشق سوپخوری

– زنجبیل  ۱ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه ادویه مرغ, ادویه مرغ,ادویه مخصوص مرغ

طرز تهیه ادویه مرغ

 

طرز تهیه ادویه مرغ 

ظرفی را با حرارت ملایم گرم کنید. دانه گشنیز را داخل ظرف بریزید و ۱ دقیقه تفت دهید. حرارت باید ملایم باشد و هر ۱۰ ثانیه ادویه هم بخورد تا نسوزد. آنگاه دانه هل را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تفت دهید. گشنیز و هل را آسیاب کنید.

 

دوباره تابه را گرم کنید و حرارت را ملایم کنید. پودر گشنیز و هل آسیاب شده را داخل تابه بریزید. دیگر ادویه ها را هم بیفزایید و در تابه روی حرارت ملایم مخلوط کنید. تابه را خاموش کنید احتیاجی نیست ادویه ها تفت بخورد.

 

فقط در حد مخلوط کردن آنها با هم روی حرارت ملایم گرما ببینند کافی است. ادویه آماده است. باید آن را در ظرف دربسته محکم نگهداری کنید.

 

چنانچه دوست دارید ادویه کاملا پودر باشد می توانید در این مرحله هم چند پالس کوتاه آن را آسیاب کنید.

 

طرز تهیه ادویه مرغ, ادویه مرغ,طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ

ادویه مخصوص مرغ

 

گردآوری: بخش خانه داری بیتوته

 

درباره ی admin_asooweb

مطلب پیشنهادی

چکار کنیم پنیر پیتزا کشدار شود؟

مجموعه: نکات مهم آشپزی کش آمدن پنیر پیتزا   رازهای کش آمدن پنیر پیتزا پنیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.